Política de privacitat

Protecció de dades

La protecció de dades personals és una de les prioritats del servei Espai Procomú Educatiu. És per això que INTEF garantirà en tot moment la privadesa de les dades considerades com a personals que l’usuari faciliti a través de formularis i/o fulls d’inscripció, perfil, etc. Aquestes dades passaran a formar part d’un fitxer automatitzat que, d’acord amb la Llei 15/1999 de 13 de desembre i a la seva normativa de desenvolupament, compleix amb les mesures tècniques, organitzatives i humanes necessàries per garantir-ne la seguretat i la confidencialitat. A aquests efectes, adoptarà les mesures necessàries per evitar-ne l’alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat.

La recollida i el tractament automatitzat d’aquestes dades personals té com a finalitat principal la correcta gestió, prestació, ampliació i millora dels serveis a l’usuari relatius al desenvolupament de les comunitats de coneixement i aprenentatge, la identificació de les persones que participen a la xarxa, i l’obtenció d’informació bàsica per respondre a les consultes plantejades pels usuaris.

Galetes

El servei web Espai Procomú Educatiu utilitza galetes (cookies, petits arxius d’informació que el servidor envia a l’ordinador de qui accedeix a la pàgina) en la mesura imprescindible per al correcte funcionament i visualització del lloc web per part de l’usuari.

Les galetes utilitzades en el lloc web tenen, en qualsevol cas, caràcter temporal i desapareixen en acabar la sessió de l’usuari. En cap cas no s’utilitzaran les galetes per recollir informació de caràcter personal.